MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lal Denizli'den mahalle toplantılarına devam!
Yerel
7 Mart 2024 Perşembe 15:45

Lal Denizli'den mahalle toplantılarına devam!

CHP Çeşme Belediye Başkan aadayı Lal Denizli, mahalle toplantılarına devam ediyor. Musalla Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluşan Denizli, ilçeye 1.800 araçlık otopark yapacaklarını söyledi.

Denizhan Güzel

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli'nin halk toplantıları devam ediyor. Çeşme Musalla Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarının sorunlarını dinleyen Denizli, ilçede yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini, bunlardan en önemli problemlerden biri olan otopark sorununu çözeceklerini dile getirdi.

Yapamayacakları hiç bir sözü vermediklerini de sözlerine ekleyen Lal Denizli, " Şu ana kadar yapamayacağım hiç bir sözü vermedim. Şimdi burada 1.800 araçlık bir otopark yapacağımızı söylüyorum. Çeşme'nin ciddi problemlerinden birisi de  otopark. Yazın ciddi bir sorun olan bu problem şimdi yaz-kış ciddi sorun olmaya başlad" açıklamasında bulundu.

Toplantıda söz alan bir mahalle delegesi de yapılan çalışmalardan bilgileri olmadığını, bir çok delegenin bu toplantıya katılamadığını dile getirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme