MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EÜ Çeşme Kariyer Günlerine Yoğun İlgi
Yerel
1 Mart 2024 Cuma 10:02

EÜ Çeşme Kariyer Günlerine Yoğun İlgi

Ege  Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi yerleşkesinde düzenlenen ‘İstihdam ve Kariyer Günleri’ öğrencilerin ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Turizm öğrencileri, merak ettikleri konuları sorma fırsatı buldu ve turizm sektörüyle ilgili önemli bilgilere sahip oldu. İş fırsatlarının ve staj programlarının yer aldığı organizasyonda bilgi alışverişi sağlandı.  Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi öğrencileri ayrıca düzenlenen organizasyonda bir müzik dinletisi 
sundu. 
  Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, "Turizm fakülteleri sektör ile ne kadar ok iş birliği yaparsa o kadar başarılı  olurlar" diyerek fakülte ve turizm sektörü iş birliğinin önemine dikkat çekti. 

STAJ VE İŞ iMKANI SAĞLIYORUZ 

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ‘İstihdam ve Kariyer Günlerinin’ amacına ulaştığını belirten Çeşme Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, "Çeşme Turizm Fakültesi olarak,  öğrencilerimizin staj ve iş durumlarını  çok önemsiyoruz. Hem  stajlarını hem de mezuniyetten sonra iş modelini ortaya çıkardık. İstihdam ve Kariyer etkinliğimizi çok yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Turizm sektöründen gelen katılımcılar, öğrencilerimizi bilgilendirerek bilgi alışverişinde bulundu. Öğrencilerimiz bu etkinliğe çok önem veriyor.
Hatta bazı firmaların öğrencilerimizle iş anlaşması yaptığına şahit olduk. Bu anlamda amacına ulaşan bir etkinlik oldu. Öğrencilerimize her konuda sahip çıkıyor, onların staj yapabilmelerini sağlıyoruz.  Altın niteliğinde olan kariyer etkinliğinde, farklı illerden gelen öğrenciler ve turizm temsilcileri vardı. “ sözlerine yer verdi.  Etkinlikte Çeşme’nin tanınmış pek çok oteli de stand açtı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme