MENÜ
İzmir 17°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir, Oktoberfest ile coştu
Kültür-Sanat-Magazin
6 Ekim 2019 Pazar 10:16

İzmir, Oktoberfest ile coştu

Dünyanın hala devam eden en eski festivalleri arasında yer alan Oktoberfest (Ekim Festivali) 2019, İzmir Bayraklı’da bulunan İzmir Arena’da çeşitli konser, etkinlik ve eğlence dolu aktivitelerle İzmirlileri coşturuyor.

5-6 Ekim tarihleri arasındaki festivalde, eğlence ve müziğin doruğuna ulaşıldı. İzmirliler'in büyük ilgi gösterdiği Oktoberfest'de, renkli kostümler, büyük bardaklarla ikram edilen içecekler, dönme dolap ve gece geç saatlere kadar devam eden müzikle unutulmaz anlar yaşandı. 

Oktoberfest'in orijinalinde olduğu gibi dev bir yiyecek içecek çadırının yer aldığı festivalde, ayrıca sevilen sanatçıların yer aldığı sahnenin olduğu bölümde de İzmirliler, yer minderleri ile müzik keyfi yaşıyorlar. Athena’nın da bu akşam sahne alacağı festivalde, ayrıca Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, Anıl Piyancı, Evrencan Gündüz ve Uzaylılar, Nova Norda, Ege Çubukçu ve Hey! Douglas gibi sanatçılar müzikle dolu anların yaşanmasını sağlıyorlar.  Festivalin ilk günü konserler sonrası düzenlenen AfterParti’de dünyaca ünlü Prodüktör Ten Walls ve Monality sahne aldı. 

Farklı sokak lezzetlerine de yer verilen festivalde, ünlü markaların yemek karavanları ve standları da katılımcılar ile buluşuyor.

İki boyunca devam eden festival, çeşitli oyunlar, alışveriş alanları, sanat ve tasarım atölyeleri, workshoplar, aktiviteler, yarışmalar ve konserler ile daha önce hiç görülmemiş bir atmosferi katılımcılara yaşatıyor. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme