MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hırsızlık çetesine suçüstü!
Yerel
22 Ocak 2020 Çarşamba 08:58

Hırsızlık çetesine suçüstü!

Alaçatı Port bölgesinde bir otelin atölye ve depo olarak kullanıldığı alandan çok sayıda hırsızlık olayı gerçekleştiren çeteyi Polis çökertti.

Edinilen bilgiye göre, Alaçatı Port bölgesinde bir otelin atölye ve depo olarak kullandığı alanda değişik zamanlarda çok sayıda hırsızlık olayı gerçekleştiren şüpheliler ile alakalı olarak; Çeşme Asayiş Büro Ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar esnasında İzmir’de İkamet eden N.E isimli harita mühendisi olan şahısa harita ölçüm cihazı satılmak istendiği telefon ile pazarlık halinde olduğu, N.E isimli şahsın şüphelenerek durumu Polise bildirdiği tespit edilerek Günün Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından gerekli talimatlar alınarak çalışma başlatıldı. İzmir’de N.E ile irtibat kurularak, telefon ile pazarlık eden şüpheli şahısların yakalanması amacıyla İzmir Bayraklı’da operasyon için buluşma adresinde gerekli tertibat alındı.

N.E isimli şahısa satış işlemi için gelen E.A ve U.A cihazı satmak üzere pazarlık ettikleri esnada ekipler tarafından suçüstü yakalandılar. Şüpheli şahısların alınan beyanlarında hırsızlık olaylarını E. N ve İ.N ile birlikte gerçekleştirdikleri tespit edilince, diğer şahıslarda adreslerinde yakalandı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 31 parça yaklaşık 130.000 TL değeri olan Atölye malzemeleri ele geçirildi. E. A, U.A, E.N ve İ.N isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, ifadelerinin ardından Çeşme .C.Başsavcılığına sevk edildiler. E. A Savcılıkça alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Mahkemeye sevk edilen İ. N Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. E. N ve U. A ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme