MENÜ
İzmir
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hastanenin gülen yüzü emekli oluyor
Sağlık
17 Ekim 2019 Perşembe 09:01

Hastanenin gülen yüzü emekli oluyor

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'nin güleryüzlü Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol emekli olmaya karar vererek, emeklilik dilekçesini verdi. 

Çeşme'de 3 yıldır görev yapan, güleryüzlülüğü ile hastaların ve sağlık çalışanlarının gönlünü kazanan Başhekim Birol, emeklilik kararını sosyal medya sayfasında yazdığı paylaşımla duyurdu. 

Başhekim Birol, sosyal medya sayfasındaki açıklamasında şöyle dedi; 

"Uzun zamandan beri düşündüğüm Emeklilik dilekçemi bugün itibariyle verdim. 33 yıl önce bugünkü adıyla 'Devlet Hizmet Yükümlülüğü' tayini ile Rize SSK Hastanesinde başladığım ve büyük bir gururla yaptığım Kamu görevi resmi prosedürlerin tamamlanması ile yakın bir zamanda sona erecek.

Yıllar boyunca Türkiye 'nin değişik coğrafyalarında görev yaptığım Sağlık Kurumlarındaki tüm çalışma arkadaşlarıma ve özellikle son 3 yıldır görev yaptığım Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ndeki tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Ayrıca başta İzmir İl Sağlık Müdürümüz M. Burak Öztop olmak üzere tüm İl Sağlık Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarına; Çeşme Kaymakamımız Hacı M. Kara ve tüm Çeşme mülki amirlerine verdikleri destek ve özverileri için teşekkürü bir borç bilirim.
Yine Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgenakat ve tüm gönüllülere yaptıkları destekler için teşekkür ederim." 
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme