MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme deplasmanda, Alaçatı kendi sahasında
Spor
8 Ocak 2020 Çarşamba 10:15

Çeşme deplasmanda, Alaçatı kendi sahasında

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, ikinci devrenin ikinci maçında deplasmanda, Alaçatıspor ise kendi sahasında rakipleriyle karşılaşacaklar.

İkinci devrenin ilk maçında, lig lideri Halilbeylispor'u deplasman maçında 2-0 yenerek, lideri koltuğundan eden ve lig sıralamasında üçüncü sıraya yükselen Alaçatıspor, 11 Ocak Cumartesi günü, saat 14.00'de, kendi sahasında Şirinyerspor ile karşılaşacak. Alaçatıspor, Şirinyerspor'u da yenerek, lig sıralamasındaki yükselişini sürdürmeyi hedefliyor. 

Alaçatıspor Taraftar Grubu çağrıda bulundu

Alaçatıspor'un ligdeki yükselişi taraftarını da sevindirirken, Alaçatıspor Taraftar Grubu, sosyal medya sayfasında çağrı yaparak, "Her sezon çok önemli maçlar olur,kırılma noktaları yaşanır. Bu maç öyle bir maç. Geçen hafta lideri deplasmanda yenerek ilk defa 3'üncülüğe yükselmişsin. Bu maçı kazan sonra haftaya Çeşme deplasmanı gideceksin. Bu hafta sonu tribünleri doldurmamak için hiç bir bahane kabul edilemez. Ne yaparsan yap, bu maç Alaçatımız için çok önemli, tribünlerde olmalısın" dedi. 

Çeşme Belediyespor, Narlıdere Belediyespor ile karşılaşacak

İkinci devre maçlarına, kendi sahasında talihsiz bir yenilgiyle başlayarak, lig sıralamasında dördüncülüğe gerileyen Çeşme Belediyespor ise, 12 Ocak Pazar günü, saat 14.00'de, deplasmanda Narlıdere Belediyespor ile karşılaşacak. 

Çeşme Belediyespor, deplasman maçından 3 puanla dönerek, puan kaybını telafi etmeyi hedefliyor. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme