MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Belediyespor'dan talihsiz başlangıç
Spor
4 Ocak 2020 Cumartesi 17:44

Çeşme Belediyespor'dan talihsiz başlangıç

Çeşme Belediyespor, Süper Amatör Lig'in ikinci devresinin ilk maçında, kendi sahasında 1-0 yenilerek, talihsiz bir başlangıç yaptı.

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda mücadele eden, ligin ilk devresini 22 puanla 3. sırada tamamlayan Çeşme Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında, Güzelbahçe Belediyespor'u konuk etti. 

Maçın ilk yarısı, her iki takımında kontrollü oynaması, zaman zaman buldukları gol pozisyonlarını değerlendirememesi üzerine golsüz tamamlandı.

Çeşme Belediyespor gol fırsatlarını değerlendiremedi

Maçın ikinci yarısının başında, Çeşme Belediyespor ilk talihsizliğini yaşadı. Çeşme Belediyespor Kaptanı Kaleci İbrahim Gören, sakatlanarak oyundan ayrıldı. Maçın 60. dakikasında, Güzelbahçe Belediyespor'un 9 numaralı oyuncusu, kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen oyundan düşmeyen Güzelbahçe Belediyespor, 80. dakikada bulduğu gol fırsatını değerlendirerek, 1-0 öne geçti. Yediği golün ardından baskısını arttırarak, maç sonuna kadar adeta tek kale oynayan Çeşme Belediyespor, girdiği çok sayıdaki gol pozisyonunu değerlendiremeyerek, maçtan 1-0 yenik ayrıldı. 

"Oyunu koparacağımız noktalarda bir türlü gol atamadık"

Maçın ardından bir değerlendirme yapan Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Çağın, "Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Rakip takım, fırsatları iyi kullandı. Kaptan İbrahim'in sakatlanması kötü oldu. Önde oynamanın, zaman zaman arkada boşluklar yarattığını biliyoruz. Rakibe pozisyon da verdik. Çok gol kaçırdık. Beceriksizlik. Başka hiçbir şey değil. Oyuncularımız çok fazla oyuna giremedi. Yardımlaşma, hücumda çoğalmayı yapamadılar. Zaman zaman bireysele dönüştürdüler.  Pas hataları sıkıntı yarattı. Dönüşte yakalandık. Pozisyon verdik. Rakip 10 kişi kaldı. Aslında avantaj bizimdi. Oyunu koparacağımız noktalarda bir türlü gol atamadık. Yakaladığımız pozisyonları da gereksiz yere değerlendiremedik. Skor böyle oldu. Bazen bu hatalara düşülebiliyor. Bundan sonrasına bakacağız. Lig, uzun bir maraton. İçeride iyi başlasaydık, müthiş olacaktı. Bayındırspor da puan kaybetmiş. Onların üstüne geçebilirdik. Her şey daha güzel olacaktı. Yapamadık" diye konuştu. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme