MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçatıspor lideri koltuğundan etti
Spor
5 Ocak 2020 Pazar 20:41

Alaçatıspor lideri koltuğundan etti

Alaçatıspor, ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı grup lideri Halilbeylispor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğundan etti. 

2019-2020 sezonunun ikinci devre ilk maçında Halilbeylispor, kendi sahasında grubun iddialı ekiplerinden Alaçatıspor’a 2-0 mağlup olarak averajla liderliğini kaybetti ve 25 puanla ikinci sıraya geriledi. Alaçayıspor ise 23 puana ulaşırken üçüncü sıraya yükseldi.  

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki ekipte kontrollü oynarken, ilerleyen dakikalarda konuk ekip Alaçatıspor 30. dakikada Tolga Çavdar’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra toparlanan ve baskı kuran Halilbeylispor, geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

İkinci yarıda Halilbeylispor takımı beraberlik için yüklendiği dakikalarda 74. dakikada Alaçatıspor takımı penaltı kazandı. Topun başına geçen Abdülkadir Çelikkaya skoru 2-0 yapan golü atarak takımı Alaçatıspor’u öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca zorlu geçen maçı Alaçatıspor 2-0 kazanarak yükselişini sürdürdü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme