MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Marina’da Yangın Eğitimi
Yerel
17 Haziran 2020 Çarşamba 15:18

Çeşme Marina’da Yangın Eğitimi

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte hareketlenen yat trafiğinde herhangi bir olumsuzluğa karşı Çeşme Marina’da personele yangın eğitimi verildi.

Çeşme Marina, yeni normalleşme sürecinde de yangın eğitimlerini ve tatbikatlarına devam ediyor. Çeşme Marina’da dün 23 personelin katıldığı eğitimde, profesyonel eğitmenler tarafından yangın ekipmanlarının kullanımı detaylı anlatılarak olası bir yangında ilk müdahalenin nasıl yapılacağı gösterildi.

Teorik eğitim sonrasında çalışanlar, sahada pratik eğitimlerine uygulamalı olarak devam etti. Senaryo gereği çıkarılmış bir yangına, yangın ekipmanları ile müdahale eden ekipler, başarılı bir şekilde yangını söndürdü. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Çeşme Marina personeli sertifika almaya hak kazandı.

IC Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan yaptığı açıklamada, “Bu eğitimlerin amacı, marina içerisinde yaşanabilecek herhangi bir yangına, itfaiye ekipleri gelene kadar Çeşme Marina çalışanlarının güvenli bir şekilde müdahale edebilme yeteneklerinin sürekliliğini sağlamak. Eğitimlerimize ve yangın tatbikatlarımıza çok önem veriyoruz. Tatbikatlarımızın diğer işletmelere de örnek olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme