MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’de çaldılar, İstanbul’da yakalandılar!
Yerel
15 Haziran 2020 Pazartesi 00:58

Çeşme’de çaldılar, İstanbul’da yakalandılar!

Çeşme’de bir mağazadan 32 adet cep telefonu çalan iki hırsız, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı takibi sonucunda İstanbul’da yakalandı.

Olay, Cuma günü saat:04:40 sıralarında Çeşme Merkez Marina içerisinde bulunan Teknosa İsimli işletmede meydana İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık (32 adet cep telefonu çalınması) olayı ile alakalı olarak Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yapmış olduğu araştırmalarda şüpheli aracın 34 CCH 517 plaka sayılı gri renkli Ford Focus araç olduğu tespit edildi.

Aracın Avis firması tarafından bir şirkete kiralandığı ve şirket çalışanı B. Ç ve E.Ç tarafından kullanıldığınıbelirleyen ekipler, E. Ç ve B. Ç adreslerinden tespit edilerek konu sorulduğunda, B. Ç nin Güzelbahçe İlçesinde bulunan ikametinin önünde park halinde olan 34 CCH 517 plaka sayılı aracın plakalarının 12.06.2020 günü gece 03:53 sıralarında aynı marka model araç içerisinden inen  iki erkek şahıs tarafından sökülerek çalındığı kamera görüntülerinin olduğu tespit edildi.

Çeşme Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ve Güzelbahçe Asayiş Ekiplerinin birlikte yaptıkları çalışmalarda geriye dönük kamera kayıtları incelendiğinde  12.06.2020 günü saat:03:26 sıralarında geçiş yapan 34 BYP 371 plaka sayılı aracın ve Çeşme’de olaya karışan 35 CCH 517 plaka sayılı araç ve içerisinde görülen şahıslarla benzerlik gösterdiği tespit edildi.

34 BYP 371 plaka sayılı aracın İstanbul Bahçelievler bir Rent A Car firması tarafından 10.06.2020 tarihinde Beşiri-1982 doğumlu E. T ve Bismil-1995 doğumlu R. A  isimli şahıslara kiraladığı ve şüpheli adreslerinin İstanbul Bahçelievler olduğu  tespit edilerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler Asayiş Ekiplerine konu aktarılarak şüpheli E.T ve R. A’nın  Nöbetçi C. Savcısının talimatları doğrultusunda yakalanmaları sağlanmıştır. Çeşme C. Savcısından alınan talimat doğrultusunda Şüpheli E. T ve R. A  İstanbul Bahçelievler ekiplerinden teslim alınarak hazırlanan tahkikat dosyasıyla  Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu çıkarılmış, Mahkemeye sevk edilen E. T. ve R. A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Menemen Ceza Evine gönderildiler.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme