MENÜ
İzmir
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Gençlik Kolları'ndan sokak hayvanları için kermes
Politika
14 Ekim 2019 Pazartesi 16:32

CHP Gençlik Kolları'ndan sokak hayvanları için kermes

Çeşme CHP Gençlik Kolları ve hayvansever Çeşmeli gençler, sokak hayvanlarına kulübe yapmak için kermes düzenledi. 

Kış mevsiminin yaklaşması üzerine, sokak kedileri ve köpeklerine kulübe yapmak için harekete geçen Çeşme CHP Gençlik Kolları ve Çeşmeli hayvansever gençler, Çeşme çarşısındaki tarihi Aya Haralambos Kilisesi'nin yanında kermes düzenledi. 

Kermes hakkında bilgi veren Çeşme CHP Gençlik Kolları Başkanı Simge Dura, "Sokak hayvanlarının, kışın soğuktan ve yağmurdan korunabilmeleri için kulübe yapmak üzere kermes düzenledik. Kermesten elde edeceğimiz gelirle, sokak kedileri ve köpeklerine kulübe yapmak için gerekli malzemeleri satın alacağız. Çeşme'nin yerleşim yerlerinin uzağında yaşayan sokak kedileri ve sokak köpeklerinin, soğuktan ve yağmurdan korunabilecekleri kulübeler yapacağız. Kermesimiz büyük ilgi gördü. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Kermese destek veren CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları da bir açıklama yaparak, "Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları'nın, patili dostlarımız için düzenlediği kermese, İlçe Örgütü'müz ve İlçe Kadın Kolları'mız, destek vererek, katkılarını koydular. Can dostlarımızın kışın soğuktan ve yağmurdan korunmaları için yapılacak kulübelere destek vermekten mutluyuz. Partili gençlerimiz, kermesten elde edecekleri gelirle malzemeleri alarak, bu kulübeleri kendileri yapacaklar" diye belirtti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme