MENÜ
İzmir
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Örgütlere 'Kongre Takvimi' uyarıları!
Politika
4 Ekim 2019 Cuma 13:45

Örgütlere 'Kongre Takvimi' uyarıları!

CHP İzmir İl Başkanlığı, olağan kongre takviminin açıklanmasının ardından ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıyla sürece dair talep ve uyarılarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) merakla beklenen olağan kongre takvimi Genel Merkez tarafından açıklandı. Örgütlere duyurulan takvime göre parti içi yarış maratonu 8 Kasım itibariyle mahalle delege seçimleriyle başlayacak.

Partinin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de, İl Başkanlığı takvimin açıklanmasının ardından ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi.

İl Sekreteri Hacer Taş’ın imzasıyla gönderilen yazıda ilçe başkanlıklarından sürece dair çeşitli hususlarda talepte ve uyarılarda bulunuldu.

İL BAŞKANLIĞININ BİLGİSİNDE BELİRLEYİN
İl başkanlığı, ilçe başkanlıklarının mahalle delege seçim takvimini il başkanlığının bilgisi dahilinde belirlemesini istedi.

ÇİZELGE DÜZENLEYİN
İl başkanlığı mahalle delege seçimlerinde yeterli katılımın sağlanması, seçimlerin şeffaf ve denetime elverişli bir şekilde yapılması için seçimlerin hangi gün ve tarihte, nerede,  kimin sorumluluğunda yapılacağına ilişkin tüm bilgileri gösteren çizelge düzenlenmesini ve il başkanlığına gönderilmesini talep etti.

Ayrıca seçimlerine ilişkin gerekli duyuruların il başkanlığınca onaylandıktan sonra tüm ilçe üyelerine yapılması hususu da yazıda yer aldı.

TARİHİ BELİRLEYİN
İl Başkanlığı, ilçe başkanlıklarından 14 Aralık 2019- 27 Ocak 2019 tarihleri arasında ilçe kongre tarihinin kesinleştirilerek,  ilçe seçim kurullarıyla gerekli görüşmelerin yapılmasını da istedi. Öte yandan CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in önümüzdeki hafta ilçe başkanlarıyla 'kongre takvimi' toplantısı yapacağı öğrenildi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme