MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
200 housekeeper Boyalık Otel’de buluştu
Yerel
1 Aralık 2019 Pazar 10:35

200 housekeeper Boyalık Otel’de buluştu

Ege Bölgesi’nde turizmin en gözde otellerinin housekeeper’ları, Boyalık Beach Hotel’de bir araya geldi.

Yenilikçi ürünlerin tanıtımının yapıldığı toplantıya 200 housekeeper katıldı. Turizm alanında teknolojik gelişmelerin ve trendlerin de aktarıldığı toplantı iki gün sürdü.

Oldukça verimli geçen toplantının ardından düzenlenen gala yemeğinde davetliler sanatçı Altay’ın şarkılarıyla hem eğlendiler hem de sezonun yorgunluğunu attılar.

Boyalık Beach Çeşme Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, Ege otellerinin housekeeper’larını Boyalık Hotel’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İki gün boyunca 200’ün üzerinde housekeeperı ağırlamaktan çok mutlu olduk. Otelcilik sektörümüzde faaliyet gösteren çalışanların Boyalık Beach Hotel’de bir araya gelmelerinden, hem eğlenip hem de kendi alanlarına dair ürünleri incelemelerinden memnunuz” dedi.

Etkinlikte sanatçı Altay’ın eşliğinde gala yemeği de organize edildiğini belirten Belge, “Diversey firmasının yaptığı bu organizasyon son derece faydalı bir etkinlik oldu. Firma, hem ürünlerini doğrudan kullanan muhattaplarına tanıtma fırsatı buldu hem de sektör çalışanlarının hoş bir gün geçirmelerini sağladı. Bu anlamda Diversey firmasına da otelcilik sektörü adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme