MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme, Travel Turkey'e hazır
Yerel
28 Kasım 2019 Perşembe 16:38

Çeşme, Travel Turkey'e hazır

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli fuarlarından birisi olan ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuarı'nda, Çeşme yine adından çok söz ettirecek.

Geçtiğimiz yıllarda özgün standıyla adından çok söz ettiren ve ödüller kazanan Çeşme, bu yıl da Çeşme Belediyesi'nin öncülüğünde Travel Turkey'e hazırlandı. Fuarın ilk gününde Çeşme standında verilecek kokteylin bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Çeşme Turistik Otelciler Birliği de (ÇEŞTOB) fuara özel olarak hazırlandı. Hazırladıkları özel tanıtım broşürleri ile Çeşme'nin tanıtımını yapacaklar. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığıyla 13. kez 5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşecek.

Geçen yıl 43 farklı ülkeden 1.217 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir Fuarı, 101 farklı ülkeden 44.022 kişi tarafından ziyaret edilmiş, gerçekleşen ticari görüşmeler, satın alıcılarla yapılan anlaşmalar ve artan nitelikli ziyaretçisiyle katılımcıları fuarda hedeflerine ulaştırmıştı.  

Bu yılın özel bölümü ALTERNATİF TURİZM olacak ve son yıllarda macera turizmine artan ilgiden yola çıkarak oluşturulan bu bölümün fuara bu yıl damga vurması hedefleniyor. Bu özel bölüm, macera turizmine ve sporlarına yönelik seyahat acentalarına, konaklama tesislerine, hizmet veren işletmelere, ürün tedarikçilerine, kulüplere yönelik birçok firmaya ev sahipliği yapacak. Bu özel alanda stant alacak firmalar, ilk 2 gün profesyonel ziyaretçilere fuarın son günü ise son tüketicilere hizmet ve ürünlerini tanıtma imkanı bulacaklar.  

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme