MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uğur Mumcu İzmir’de anılacak
Bölge
21 Ocak 2020 Salı 12:21

Uğur Mumcu İzmir’de anılacak

Uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 27’nci yıldönümünde İzmir’de düzenlenen bir programla anılacak.

24 Ocak Cuma günkü İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Konak Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinliğin konukları ise moderatör olarak İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, konuşmacılar, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış İnce olacak.

Konak Belediyesi ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti, 24 Ocak 1993’te Ankara’da evinin önünde, arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu’yu, Selahattin Akçiçek  Merkezi’nde düzenlenecek bir etkinlikle anacak.

Uğur Mumcu’yu anma programı 24 Ocak Cuma günü, saat 19.00’da gerçekleşecek. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’in açılış konuşmaları ile başlayacak olan etkinlik öncesinde bir açıklama yapan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başşkanı Misket Dikmen,“Hhain bir saldırı ile katledilen Gazeteci Uğur Mumcu’yu saygı ve özlemle anıyoruz. Doğru ve ilkeli bakış açısıyla bize sunduğu fikirleri savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme