MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Travel Turkey'de Çeşme'ye yoğun ilgi
Yerel
7 Aralık 2019 Cumartesi 09:24

Travel Turkey'de Çeşme'ye yoğun ilgi

Özgün standıyla Travel Turkey'e damga vuran Çeşme'ye ve Çeşme'deki turistik otellerin stantlarına, fuar ziyaretçileri yoğun ilgi gösterdi.

Alaçatı'nın sokaklarını ve plajlarının incecik kumlarını standına taşıyan Çeşme, ünlü Çeşme mandalini, Çeşme limonu, zeytin ağaçlarını ve Alaçatı sokaklarını renklendiren begonvilleri ile Travel Turkey'in en özgün standı olarak dikkatleri çeken Çeşme standına fuar ziyaretçileri büyük ilgi gösterdi. 

Zeybek gösterisi ilgi çekti

Çeşme Sarı Zeybek Dans ve Sahne Sanatları Derneği'nin Halk Oyunları Ekibi'nin davul zurna eşliğinde, gün boyunca, belirli aralıklarla yaptığı zeybek gösterisi de fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekerken, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da, standı ziyaret edenlerle yakından ilgilendi. 

Abdül Batur da ziyarete geldi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da Çeşme standını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ekrem Oran ile bir süre sohbet etti. Batur, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen bir engellinin de isteğini yerine getirdi. 

Çeşme'nin turistik otelleri kokteyl verdi

Öte yandan, Travel Turkey'de stant açan Çeşme'nin turistik otelleri de, fuarın ikinci gününde verdikleri kokteyllerle ziyaretçilerini ağırladılar. Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü de otellerin kokteyllerine katılarak, Çeşme esnafı adına destek verdi. 

"Çeşme esnafı olarak, Çeşme turizmi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz"

Travel Turkey ile ilgili bir değerlendirme yapan Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köfüncü, "Bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen bu fuarın, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ben de 2 bin esnafımı temsilen buradayım. Stantları geziyorum. Ayrıca Sakız Adası ile olan bağlantılarımızdan dolayı onlara da destek vermeye geldim. Çeşme'mizin turistik otellerinin stantlarında verdikleri kokteyllere de katılıyorum. Dün de Çeşme standında, Valimizi ve Büyük Şehir Belediye Başkanımızı ağırladık. Çeşme esnafı olarak, Çeşme turizmi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Daha önce hiç karşılaşmadığımız misafir portföyü ile burada karşılaştık"

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkan Yardımcısı ve Boyalık Otel Genel Müdürü Orhan Belge de bir açıklama yaparak, "Fuarın açılışından bu yana yoğun görüşmelerimiz oldu. Bazı acentelerle kontratlarımızı imzaladık. Bu arada, daha önce hiç karşılaşmadığımız alt acentelerle de karşılaştık. Onlarla da verimli görüşmelerimiz oldu. Dijital tanıtımlar da önemli. Ama fuarlardaki sıcak hava, hala geçerliliğini koruyor. Bundan sonra da devam etmeli. Yabancı ve iç pazarda kontratlarımızı imzalamaya devam ediyoruz. 2 gündür standımız neredeyse hiç boş kalmadı. Bu da stant açmakla ne kadar doğru karar verdiğimizi gösteriyor. Stantta birebir görüşmeleri daha rahat yapabiliyorsunuz. Daha önce hiç karşılaşmadığımız misafir portföyü ile burada karşılaştık. Onlar için ne yapabileceğimiz ile ilgili çalışmalara başladık" diyerek fuardan duydukları memnuniyeti anlattı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme