MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tanık,
Politika
13 Mart 2024 Çarşamba 12:01

Tanık,"Ildır'ın Barınak sorununu çözeceğiz"

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarına Ildır'da devam ederek vatandaşları dinledi. Tanık, Ildır'ın en önemli sorunlarından biri olan Balıkçı Barınağı sorununu çözecekjlerini açıkladı.

Denizhan Güzel

Cumhur İttifakı adayı Esat Tanık, Ildır Mahallesi nuhtarı Erdem Yavuz ile beraber mahallede incelemelerde bulunarak, sorunları yerinde dinledi.

Tanık, Ildır'ın en büyük sorunlarından altyapı, kanalizasyon ve balıkçı barınağı sorunları ile ilgili çözüm üreteceklerini silw gwtirerek, "Burada SİT nedeniyle ciddi sıkıntılar var. Ayrıca kanalizasyon ve barınak öncelikle çözülmesi gereken sorunlar. Trafolarında güçlendirilmesi gerekiyor. Ildır Çeşme'nin doğa harikası bir mahallesi. Belediye başkanlığını kazandığımız takdirde daha güçlü bir şekilde çözümler üretebiliriz" açıklamasında bulundu.

 

Ildır Mahallesi muhtarı Erdem Yavuz ise siyasete eşit yaklaştıklarını, mahallenin sorunlarını çözzmek adına tüm adaylara sorunları anlatmaya devam edeceklerini dile getirerek, " Koruma imar planlarıının bir an önce yapılması gerekiyor. Buradaki binaların yeniden yapılıp aslına uygun yapılması gerekiyor. Burada evler eski ve tadilat yapmaları gerekiyor ama en ufak bir tadilat girişimi mahkemede sonlanıyor. Burada 15 günde bir tuvalet çukurları taşıyor. Balıkçılarımız barınak olmadığı için mağdur. Ayrıca yaz sezonunda ciddi trafik sorunu yaşanıyor.Bu sorunların bir an önce çözüme kavuşması gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme