MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özel'den izmir çıkarması!
Politika
11 Mart 2024 Pazartesi 15:18

Özgür Özel'den izmir çıkarması!

İzmir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ardından şimdi de CHP lideri Özgür Özel’i ağırlayacak. İzmir'de 30'da 30 hedefini ortaya koyan Özgür Özel’in 12 Mart Salı ve 13 Mart Çarşamba günleri yerel seçim programı kapsamında İzmir’e yapacağı ziyaretin detayları da netleşti.

Genel Merkez tarafından hazırlanan İzmir programının ilk gününde iş dünyasının temsilcileriyle yapılacak zirve ve ardından iki güne yayılacak toplam 7 ilçeye yapılacak ziyaretler yer alacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim programı kapsamında 12-13 Mart tarihlerinde İzmir’de olacak.

Özel, ilk olarak 12 Mart tarihinde saat 15.00'te İZTO, EBSO, Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri ile birlikte iş dünyasıyla buluşacak. İş dünyası toplantısının ardından saat 18.00’de Bayraklı’da deprem konutlarının olduğu yerde miting düzenleyecek. Mitingin ardından Bayraklı’dan Bornova’ya geçecek olan Özel, burada iftar programına katılacak.

CHP Lideri Özel, 13 Mart günü ise saat 11:30’da Ödemiş Halk Buluşması'na katılacak. Ödemiş’ten Tire’ye geçecek olan Özel, saat 13.00'te burada bir halk buluşması gerçekleştirecek. Özel, saat 14:30’da Bayındır’da, 16:30’da Menderes’te ve 18.00'de Torbalı’da halk buluşması gerçekleştirecek. Özel, İzmir programını Torbalı’da iftar programına katılarak bitirecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme