MENÜ
İzmir 18°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selami Şahin müzikali “Seninle Başım Dertte” Çeşme’ye geliyor
Dunya
27 Ağustos 2018 Pazartesi 09:39

Selami Şahin müzikali “Seninle Başım Dertte” Çeşme’ye geliyor

21 Temmuz’da görkemli bir gala ile ilk kez seyirci karşısına çıkan Bir Selami Şahin Müzikali “Seninle Başım Dertte” ekibi, yaz turnesi kapsamında Çeşme'ye geliyor.

Yusuf Çınar/

21 Temmuz’da görkemli bir gala ile ilk kez seyirci karşısına çıkan Bir Selami Şahin Müzikali “Seninle Başım Dertte” ekibi, yaz turnesi kapsamında il il gezerek, Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgesi’nde izleyicilerle buluşuyor. Başarılı ekip, 30 Ağustos Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda Egeli tatilciler için sahneye çıkıyor. Toprak Sağlam ve Lider Şahin’in başrolde olduğu ve oyuncu kadrosunda Suna Keskin, İsmail Düvenci, Hakan Altıner, Burçin Bildik, Elhan Tok, Cenk Tunalı, Anıl Yülek ile Öncil Aktarıcı’nın yer aldığı müzikal, sahnelendiği her şehirde iz bırakan anlara imza attı.

Hayalleri bir araya getiren müzikal

Türkiye’de ilk defa bir sanatçının şarkılarından oluşan müzikale imza atan ekipte yer alan birçok isim, tesadüf eseri aynı hayali paylaştıklarını bir araya geldiklerinde fark etti. En büyük hayalleri bir müzikalde görev almak olan ve tesadüflerle bir araya gelen metin yazarı Yavuz Hakan Tok, yönetmen Damla Cercisoğlu, başrol oyuncularından Toprak Sağlam ve oyuncu Elhan Tok, başarılarında bu birleşmenin büyüsü olduğuna inanıyor. Renkli müzikal, Çeşme’den sonra 1 eylülde Ayvalık, 2 eylülde Altınoluk ve 8 eylülde de Bursa’da seyirci ile buluşacak

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme