MENÜ
İzmir 15°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan Çınar, Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü oldu
Yerel
3 Ekim 2019 Perşembe 08:17

Ramazan Çınar, Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü oldu

2014-2019 yılları arasında Çeşme Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevi de yapan Ramazan Çınar, Reisdere TOKİ'de bulunan Atatürk Anadolu Lisesi'ne müdür olarak atandı.

Lisans eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde, Yüksek Lisans eğitimini ise İstanbul Okan Üniversitesi İşletme ve Eğitim Yönetimi alanında yapan Ramazan Çınar, öğretmenlik mesleğine 1994 yılında Trabzon Tonya Lisesi Felsefe Öğretmeni olarak başladı.

2004-2006 yılları arasında,  Çeşme Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür yardımcılığı, 2006-2010 yıllarında Alaçatı Çok Programlı Lisesi Müdürlüğü, 2010-2018 yıllarında Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Anadolu Lisesi Müdürlüğü ,  2014-2019 Yılları arası Çeşme Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerinde bulunan ve Tarih Öğretmeni Melek Çınar ile evli olan Ramazan Çınar, son bir yıldır Çeşme İmam Hatip Lisesi Felsefe Öğretmeni olarak görev yapmaktaydı.

Ramazan Çınar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan sınavlar sonucunda, Çeşme Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme