MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alaçatı Azmak Kuş Rotası ilk kez uluslararası kayıtlara girecek
Yerel
30 Eylül 2019 Pazartesi 10:42

Alaçatı Azmak Kuş Rotası ilk kez uluslararası kayıtlara girecek

5 Ekim Avrupa Kuş Gözlem Günü'nde, Alaçatı Azmak bölgesinde gerçekleştirilecek gözlem yürüyüşü ile, Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek. 

Avrupa Kuş Gözlem Günü'nde, Doğa Derneği, Bird Life International ve eKuşbank tarafından Türkiye'nin farklı bölgelerinde kuş gözlem yürüyüşleri gerçekleştirilecek. 

Ağustos ayının sonunda, Çeşme Belediyesi ve Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye Ofisi işbirliği ile düzenlenen bir etkinlikle Alaçatı'nın Azmak bölgesindeki kuşlar gündeme gelerek, "Kuş gözlem parkuru" oluşturulması da kararlaştırılmıştı. 5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan gözlem yürüyüşü ile, Alaçatı Azmak Kuş Rotası uluslararası bir platformda ilk kez kayıtlara geçecek. 

Alaçatı'nın  Azmak bölgesindeki sulak alanda gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşü, 5 Ekim Cumartesi günü, saat 07.30'da yapılacak. 26. EuroBirdwatch kapsamında gerçekleştirilecek olan kuş gözlem yürüyüşüne, Sezai Göksu ve Can Altan rehberlik edecek. 

Avrupa Kuş Gözlem Günü'nde gerçekleştirilecek yürüyüş ile ilgili  [email protected] mail adresine yazarak ya da 0507 346 09 14 nolu telefondan Şafak Arslan'a ulaşarak bilgi alınabilecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme