MENÜ
İzmir 18°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PSAKD Çeşme Şubesi Genel Kurul'u yapıldı
Yerel
16 Aralık 2019 Pazartesi 08:52

PSAKD Çeşme Şubesi Genel Kurul'u yapıldı

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çeşme Şubesi Olağan Genel Kurul toplantısında, Sedat Mutlu yeniden Başkan seçildi.

PSAKD Çeşme Şubesi'nin Olağan Genel Kurul toplantısına, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da katılarak, başarılar diledi. 

Dernek Başkanı Sedat Mutlu, Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden Başkan seçilerek, güven tazeledi. Genel Kurul toplantısının sona ermesinin ardından bir açıklama yapan Sedat Mutlu, "Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Çeşme Şubesi Olağan Genel Kurulu'na desteklerini esirgemeyen değerli üyelerimize, önceki kurul üyelerimize, siyasi parti temsilcilerimize ve Belediye Başkanımız Ekrem Oran'a, Genel Kurul'umuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı hepsine aşk-ı niyazlar ederim. Yeni dönemde beraber çalışacağımız arkadaşlarımızla daha güzel etkinlikler ve daha fazla hizmet sunacağımızı belirtir, Hızır yoldasımız olsun diyerek, tüm Çeşme Pir Sultan ailesine hayırlı olmasını temenni eder, aşk-ı niyazlarımı sunarım" dedi.

Genel Kurul toplantısında yapılan seçimler sonucunda, Yönetim  Kurulu Üyeliklerine; Mehmet Bilgiç, Gülümser Sönmez, Birnaz Kopar Özer, Yılmaz Güvenç, İhsan Yiğit Öztürk ve İbrahim Ciritçi seçildiler. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Cafer Yıldırım, Mustafa Yıldırım, Okan Arslan, Mehmet Başar, Filiz Demir, Hakan Karataş ve Banu Aslan seçildi. 

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine; Mustafa Demirelli, Ali Ecer ve Satılmış Kaynak seçilirken, Yedek Üyeliklere ise; Mehmet Çiğdem, Mustafa Ölmez ve Cevat Karademir  seçildi. 

Genel Merkez Üst Kurul Üyeliklerine de; Mehmet Bilgiç, Cafer Yıldırım, Yiğit İhsan Öztürk, Cafer Sönmez, Mehmet Taşdan ve Kasım Mutlu seçildi. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme