MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mali Müşavir Güvener, İzmir Oda yönetimine aday oldu
Ekonomi
8 Mayıs 2019 Çarşamba 08:34

Mali Müşavir Güvener, İzmir Oda yönetimine aday oldu

Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Çeşme Temsilcisi Hakan Güvener, İzmir'deki Oda yönetimine aday oldu.

İzmir Mali Müşavirler Odası seçimli genel kurulu yaklaşırken ‘’ Şimdi Değişim Zamanı’’ sloganı ile yola çıkan Değişim Grubu,ön seçim ile belirlediği Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu adaylarını düzenlediği kokteyl ile meslek mensuplarına tanıttı. 

Yoğun bir katılımın olduğu organizasyona mali müşavirlerin yanı sıra,Türmob İşyerleri Kalite İzleme Kurulu Sekreteri Nüvit Erten, Balıkesir Mali Müşavirler Odası Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Taner Şenoğlu, Balıkesir Mali Müşavirler Odası Tesmer sekreteri Eren Çekiş, Uşak Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Baran, Denizli Değişim Grubu Yönetim Kurulu adayı Mehmet Yahya Karakılıç da katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Değişim Grubu Başkan Adayı Beyazıthan Güngelen; listelerini ön seçimle belirlediklerini söyleyerek, katılımcı demokrasinin Değişim Grubu için ne kadar önemli olduğunun altına çizdi. Temel anlayışlarının; meslek mensupları arasındaki birlik, beraberlik ve uzlaşma kültürünü geliştirmek olduğunu vurgulayan Güngelen, yönetime geldiklerinde önceliklerinin şeffaf ve tüm oda mensuplarının katılımcı olduğu, gruplar üstü bir yönetim anlayışını hayata geçirmek olduğunu vurguladı. Güngelen mali müşavirlerin mesleki sorunlarının yanı sıra, ülke gündeminin de yakın takipçisi olacaklarını belirtti. Çocuklarımıza sağlıklı ve yaşanılabilir bir dünya bırakmanın ilk koşulunun, çevreye duyarlı olmaktan geçtiğini söyleyen Güngelen; Değişim Grubu olarak yoğun kirliliğe neden olduğu için, bu ve bundan sonraki hiçbir genel kurulda, süsleme çalışması yapmayacaklarını ve bu konuda diğer gruplara çağrı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Değişim Grubu Kurul adayları şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU: 

Beyazıthan GÜNGELEN

Hakan GÜVENER

Emine ÖZKAN BULUT

Ayhan KAYA

Hüseyin Özer DİKER

Melike BEBEK

Pervil KOÇ

Fevzi TOKER

Ünal AKYOL

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme