MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kongre tarihi belli oldu
Politika
22 Ocak 2020 Çarşamba 17:16

Kongre tarihi belli oldu

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 8 Şubat Cumartesi Günü gerçekleşecek il kongresi için katılım çağrısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından il kongresine katılım için davet yayınladı. Kongrenin tarihi ve saatinin yer aldığı duyuruda tüm İzmir halkı seçime çağrıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının 8 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılması kararlaştırılan, 37.Olağan İl Kongre çağrısı ve daveti yayınlandı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in daveti ve kongre gündemiyle birlikte yapılan çağrıya göre, CHP İzmir 37.Olağan İl Kongresi 8 Şubat 2020 Cumartesi günü, Kültürpark içinde bulunan Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Saat 10.00’da başlayacak kongrenin ilk toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamaması durumda, il kongresi aynı tarih ve yerde saat 13.00’de katılan il delegeleriyle birlikte yapılacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada tüm vatandaşları kongreye davet ederek şu görüşlere yer verdi:

“Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığımızın, 37. Olağan İl Kongresi tarihi, 8 Şubat 2020 Cumartesi günü olarak belirlenmiştir. Kongremizin partimize, İzmir’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, tüm üyelerimizi ve İzmirli vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme