MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Emniyet Teşkilatı'nın gurur haftası!
Yerel
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:41

Emniyet Teşkilatı'nın gurur haftası!

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 179’uncu yılı Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Törene Çeşme İlçe Emniyet  Müdürü Murat Dokumacı, şube müdürleri, emniyet personelleri, Çeşme Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cumhuriyet Savcısı Funda Esma Kara, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, Şehit yakınları, Gaziler, Gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

Tören Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Murat Dokumacı’nın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. 

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Komser yardımcısı Ahmet Coşkun yaptı. Coşkun konuşmasında;

“Teşkilatımızın kuruluşunun 179 yılında hep birlikte olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Kurulduğu ilk günden itibaren vatandaşımızın güvenliği sağlamak, vatandaşımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışan, bu uğurda gerektiğinde gözünü bile kırmadan canını hiçe sayan Emniyet Teşkilatımız, kanunlardan aldığı yetkilerle halkımızın destek ve sevgisi ile suç ve suçlularla mücadelesini yılmadan, bıkmadan devam ettirmektedir. 
Modern Çağın gelişen teknolojisi ile birlikte değişen suçlara ve tüm şer odaklarına karşı anında refleks göstererek kendini yenileyen teşkilatımız temel hak ve özgürlüklerinde teminatı olarak zor şartlarda da olsa görevini başarı ile yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. 
Biz polis olarak Çeşme halkının desteği ve sevgisiyle, azimle görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor, canla başla görev yapan siz değerli meslektaşlarıma ve kıymetli ailelerinize şahsım adına en derin saygı ve şükranlarımı sunuyor, sözlerime Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleriyle son veriyorum.
“HERKESİN POLİSİ KENDİ VİCDANIDIR POLİS VİCDANI OLMAYANLARIN KARŞISINDADIR" 179. Kuruluş Yıldönümümüz Kutlu Olsun.” sözlerine yer verdi.  Konuşmaların ardından, tören toplu hatıra fotoğraf verilmesiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme