MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Çeşme'den gövde gözterisi!
Yerel
26 Şubat 2024 Pazartesi 19:26

CHP Çeşme'den gövde gözterisi!

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Llal Denizli'nin ev sahipliğinde düzenlenen mitin tam bir gövde gösterisine dönüştü. Mevcut Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Lal Denizli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay'ı belediye binası önünde karşıladı.

Denizhan Güzel

CHP Çeşme İlçe Örgütü'nün Lal Denizli'nin tanıtımı için düzenlediği miting, yağmura rağmen yoğun katılımla Cumhuriyet Meudanı'nda gerçekleşti.

Miting öncesi Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay ve Lal Denizli'yi belediye binası önünde karşıladı.

-NİTİNGE YOĞUN İLGİ-

Çeşme'de yağan yağmura rağmen çok sayıda partilinin katıldığı mitingte CHP İlçe Başkanı SAİT kavasoğullar,  nevcut belediye başkanı. M.Ekrem Oran, iZMİR bÜYÜKŞEHİR bELEDİYE bAŞKAN ADAYI Dr. Cemil Tugay, Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli, Güzelbahçe Belediye Başkan adayı Mustafa Günay ve Urla Belediye Başkan adayı Selçuk Balkan yer aldı.

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli, " Partimiz değişim adı altında yeni bir sayfa açarken bunun en güzel örneğini İzmir'de görüyoruz. Görev geldiğimizde Liyakatli kadrolarla çalışacağız. Çeşmeli vatandaşlarımız bunu çok yakından hissedecekler" açıklamasında bulundu.

-CHP GENÇLİK KOLLARINDAN MEŞALE SHOW!

Miting sonrası ise CHP Çeşme İlçe Seçim Koordinasyon ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Miting alanından İlçe seçim koordinasyon ofisine kadar yürüyen başkan adaylarına partili gençler meşalelerle eşlik ettiler.  Açılış töreni sonrası mevcut başkan M. Ekrem Oran' önceki dönem belediye başkanı Muhittin Dalgıç ile tokalaşması ve Lal Denizli'nin Dalgıç'a sıcak ve samimi sarılması partililer tarafından alkışladı. Muhittin Dalgıç, alkışlar eşliğinde başkan adayları ile masada beraber oturdu.

-ÇARŞIDA GÖVDE GÖSTERİSİ-

CHP Seçim Koordinasyon ofisinin açılış töreni sonrası Dr. Cemil Tugay ve Lal Denizli Çamdibi Bandosu eşliğinde İnkılap caddesini yürüyerek geçtiler. Partililerin yoğun katılımı ile Adliye Sarayı önüne kdar yürüyen başkan adayları esnafla da zaman zaman sohbet ettiler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme