MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demir,
Turizm
16 Nisan 2024 Salı 13:14

Demir, "Doğruları söylemeye devam edeceğim!"

Çeşme'de Turizm Haftası açılışında 'Sakız Adası Çeşme'den daha ucuz' açıklamasından sonra Kaymakam Mehmet Maraşlı'nın sitem ettiği ÇEŞTOB Başkanı Yakup Demir, "Doğruları söylemeye devam edeceğim. Her şey daha iyi bir Çeşme için" dedi.

 Denizhan Güzel

Gündem Çeşme'ye özel bir açıklama yapan Çeşme Turizm Otelciler Birliği Başkanı Yakup Demir, "Ben doğruları söyledikçe insanlar bana kızıyor ama gerçekler ortada. İşim gereği bir çok bölge, bir çok ülke geziyorum. Turizme farklı pencereden bakıp Çeşme ile karşılaştırıyorum. Nerede yanlış yapıyoruz onu bulmaya çalışıyorum. Biz yıllardır Çeşme'yi Sakız Adası ile beraber tatilcilere sunuyoruz. 'Gelin 3 gün Çeşme'de 2 gün Sakız Adası'nda konaklayın' diyoruz. Ama şimdi baktığımızda gıda pahalılığında Sakız Adası bizden ucuz oldu. Böyle olunca da bayramda 1 milyondan fazla insan Sakız Adası'na gitti" açıklamasında bulundu.

Kendisinin taşıdığı misyon gereği siyasilere yakın açıklamalar yapmadığını, yalnızca turizm sektörü adına gerçekleri dile getirdiğini ifade eden Demir, " Benim her açıklamam daha iyi bir Çeşme için. Bugün İzmir'in bir çok ilçesinde İzmir bağlantılı otobüsler çalışırken biz neden yalnızca Urla'ya gidip aktarma yapıyoruz. Bu konuyu da Cemil Tugay'a ilettim. Çözülmesi gereken daha çok sorunumuz var ve ben hepsini dile getirmeye devam edeceğim" diyerek sözlerini tamamadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme