MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’de mallar satışa çıktı, Cumhur ittifakı bölündü!
Yerel
3 Mart 2021 Çarşamba 14:56

Çeşme’de mallar satışa çıktı, Cumhur ittifakı bölündü!

Çeşme Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında belediyeye ait parsellerin satış kararı alındı. Ak parti karara ret oyu verirken, CHP ve MHP oylarıyla parsellerin satış kararı meclisten geçti.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, gerçekleştirecekleri projelerin yapımı için kaynak yarattıklarını belirterek, “Biz borcu en az olan belediyelerden birisiyiz. Satışa çıkardığımız yüksek değerde gayrimenkuller kiraya verilemez ve lojman olarak kullanılması da ekonomik olmaz. Gerçekleştireceğimiz projelere kaynak yaratmak adına bu kararı aldık. Bunların satışını ve Çeşme halkının yararına kullanılmasını uygun gördük” açıklamasında bulundu.

Mecliste Ak Parti adına konuşan Namık Aydoğdu ise alınan kararda ret oyu kullanacaklarını belirterek, “Bu açıkladığınız projeler için kaynak belediye bütçesinin yüzde 10’unu tutan bir para. Her projede kaynağı, mal satarak mı yaratacağız?Güzel bir proje yapın ve ihaleye çıkın” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Meclis toplantısı sonunda alınan kararla Alaçatı  Göbene mevkiinde 3 parsel, Ilıca eski Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında Alaçatı bölgesinde bulunan 7 parsel meclis kararı ile satışa çıktı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme