MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’de Suçlulara geçit yok!
Yerel
24 Şubat 2021 Çarşamba 15:19

Çeşme’de Suçlulara geçit yok!

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonlarla suçlulara nefes aldırmıyor. Narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği son operasyonda bir evde yapılan aramada çok miktarda narkotik madde ile hassas terazi ele geçirildi.

Denizhan Güzel

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince,  Çiftlik mahallesinde şüphe üzerine durdurulan ve içerisinde E.K ve A.K isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada bir miktar narkotik madde ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, alınan arama kararı üzerine şahısların ikametlerinde yapılan aramada çok miktarda narkotik madde ile hassas terazi ele geçirildi. Yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan iki şahıs  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen bir başka çalışmada Üniversite Mahallesi bölgesinde, içerisinde C.T isimli şahsın bulunduğu araç şüphe üzerine durduruldu. Araçta yapılan aramada SPRİNGFİELD ARMERY marka ruhsatsız tabanca ele bulunurken, olayla ilgili gerekli adli tahkikat başlatıldı.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda Şahin Tepesi Mevkiinde şüphe üzerine incelenen bir araçtan bir miktar Narkotik Madde ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan A.S ve S.G isimli şahıslar hakkında gerekli adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme