MENÜ
İzmir 11°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme Esnaf Odası'ndan
Yerel
8 Haziran 2020 Pazartesi 20:20

Çeşme Esnaf Odası'ndan "QR Kod” uygulaması!

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, esnafa ücretsiz hizmet amacıyla, QR Kod Digital Menü sistemini ücretsiz olarak hizmete soktuklarını açıkladı.

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü,  yaptığı açıklamada, yapılan QR Kod uygulaması  ile Covid-19 kapsamında el değmeden, hijyenik QR kod digital menü sistemine geçiş yaptıklarını, isteyen esnafın ücretsiz bu uygulamadan faydalanacaklarını açıkladı.

 

Köfüncü, yaptığı açıklamada, “Geçirdiğimiz bu zor süreçte Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Art Hunter Digital Agency esnafımıza destek olmak amacıyla, Karekod Digital Menü sistemini 'ücretsiz' olarak ürettik. Oldukça basit kullanımı olan bu program her zaman ücretsiz hizmette kalacaktır.

Yapılması gereken  https://karekodrestaurantmenu.com/ a üye olup giriş yaptıktan sonra restaurant / cafe / bar menünüzü oluşturup 'QR kod oluştur' kısmına basarak kare kodunuzu oluşturmak.
Oluşturduğunuz kare kodun çıktısını alarak dilerseniz peçeteliklerinize sticker olarak, dilerseniz amerikan servisinize veya masanızın üstüne koyup, gelen müşterilerinize sadece kamerayı açıp menünüzü okutturabilirsiniz" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme