MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hani çözülüyordu?
Yerel
20 Şubat 2021 Cumartesi 15:31

Hani çözülüyordu?

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, bir süre önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ilçede yaşanan elektrik kesintileri sorununda temaslarının çözüm vermeye başladığını açıklamıştı. Bugün Çeşme Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise ‘Artık yeter!” denildi.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, bir süre önce yaptığı mobil trafo fotoğraflı paylaşımda elektrik dağıtım şirketi ile yaptıkları görüşmede, kesintileri önlemek adına sorunların çözülmeye başladığını söylemişti.

 

Çeşme Belediyesi tarafından bugün yapılan açıklamada ise altyapının yetersiz olduğunu, yetkili firmayı sorumluluğa davet ettikleri açıklandı.

Daha önce yaptığı açıklama ile elektrik kesintileri konusunda sorunun çözülme sürecinde olduğunu bir mobil trafo fotoğrafı ile anlatan M. Ekrem Oran, bugün konuyu farklı bir boyuta taşıdı.

Pandemi süresi boyunca artan nüfusunda elektrik sorunlarıyla karşılaştıklarını ve alt yapılarının yetersiz olduğunu dile getiren Çeşme Belediyesi,  yüklenici firmayı sorumluluğa davet etti.

Dün, ‘girişimlerimiz sonuç vermeye başladı’ açıklaması yapan M. Ekrem Oran, bugün'artık yeter' açıklamasında bulundu. Çeşme Belediyesi, sosyal medya hesabından ‘artık yeter’ başlığıyla, yüklenici firmaya çağrıda bulunarak sorumluluklarını yerine getirmeye davet edildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme