MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÇEŞME'Yİ ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİLER
Yerel
24 Mart 2024 Pazar 22:12

ÇEŞME'Yİ ÇÖPLÜĞE ÇEVİRDİLER

Gün geçmiyor ki, Çeşme’de yeni bir kent suçu işlenmesin. Koy işgalleri, Rezildanslar, doğa tahribatı ve çöp dağları. 

Dr. Ahmet Güler

 Çeşme Belediyesi güzel bir hizmet yaptı ve  Ardıç - Şifne’ye giden  Tanay Orman Kampının önünden geçen yolu genişletti, trafik rahatladı. Sürekli trafik sıkışıklığı yaşanan güzergah geniş yol sayesinde otoban gibi oldu ve halk çok memnun oldu. Ancak bu inşaattan çıkan tüm atık ve molozlar alel acele Ardıç kavşağı karşısındaki yeşillik araziye döküldü. 

Belediyenin buraya moloz döktüğünü gören vahşi inşaatçılar burayı tam bir çöplüğe çevirdiler, kamyonlarca inşaat molozu, çöp ve atıklar büyük araziye dökülüyor. Tam bir vahşi çöplük oluşturuldu. 
Görüntü kirliliği, çöplük kokusu lodos rüzgarda toz bulutları olduğu gibi etrafta yaşamı imkansız kılıyor. Endemik bitkiler, ağaçlar yok oldu. Doğal eko sistemde yerleşik canlı türleri ve küçük hayvanlar yok oldu. 

Çeşme -Yarımada Çevre Derneği bu süreci siddetle protesto etti, Bölgede yaşayan vatandaşlar Çeşme Çevre derneğine müracaat etti ve “şikayet ve itirazlarımızı  duyan veya ilgilenen hiç bir makam yok, çöp dağları ve moloz ne zaman kaldırılacak bilen yok” dediler. 
Sahipsiz Çeşme..

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme