MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Yangın Uygunluk Raporu' alan ilk hastanelerden birisi oldu
Sağlık
3 Eylül 2019 Salı 11:56

'Yangın Uygunluk Raporu' alan ilk hastanelerden birisi oldu

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi, üniversite hastaneleri dahil, İzmir'deki tüm kamu hastaneleri arasında "İtfaiye Yangın Uygunluk Raporu" alan ilk hastanelerden birisi oldu.

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Atıl Birol, hastanenin İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Denetim ve Önleme ekibince, yangın tedbirleri yönünden denetlendiğini belirterek, İzmir'deki tüm üniversite ve kamu hastaneleri arasında, "İtfaiye Yangın Uygunluk Raporu" alan ilk hastanelerden birisi olduğunu açıkladı.

Başhekim Birol, "Hastanemiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Denetim ve Önleme ekibince yangın tedbirleri yönünden yerinde denetlenmiş, bu hususta düzenlenen alınması gereken yangın önlemlerine esas raporda belirtilen eksiklikler tamamlanmış ve yangın önlemlerinin yeterli olduğu görülmüştür. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın 08/07/2019 tarihli ve 159305 sayılı yazısı ile “İtfaiye Yangın Uygunluk Raporu” alan hastanemiz, İzmir'de, üniversite hastaneleri dahil, böyle bir rapor alan ilk kamu hastanelerinden birisi olmuştur" diye ifade etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme