MENÜ
İzmir 17°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
“ Bu yaşananlar futbol anarşisi”
Spor
20 Ocak 2020 Pazartesi 10:52

“ Bu yaşananlar futbol anarşisi”

Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, dün yaşanan olaylar sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu yaşananlar futbol anarşisi” dedi.

Gün, 50 yıldır spor hayatında ilk defa böyle bir olay yaşadığını dile getirerek, “ Benim spora, futbola bakış açım bu değil. Dün yaşananlar futbolun önüne geçti. Futbol sevgisi bu değil. Bunun adı futbol anarşisi. Bütün spor branşlarında olduğu gibi futbol da bir oyun. Bunun kazananı ve kaybedeni elbette olacaktır. Maalesef iki tarafın gençliği bu oyunu çirkinleştirdi” dedi.

-İçime sindiremiyorum-

Yaşanan olayların çok üzücü olduğuna vurgu yapan Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, “Maalesef mukaddes annelerin evde otururken bu kadar hakarete maruz kalmalarını içime sindiremiyorum. Etle tırnak kadar birbirine yakın olan iki taraf, bazı kendini bilmezler yüzünden maçı başka mecralara götürdüler. Bunlar yaşanmamalıydı. 50 yıldır sporun içindeyim ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Bu çirkinlik beni çok üzdü. Spor hayatımda dün yaşananları ilk kez yaşıyorum. Türkiye’nin en batısında bunlar olmamalıydı. Bizler birbirimizle akraba olan insanlarız. Böyle bir taraftarlık olmaz! Bunu kabul etmek mümkün değil. O esnafın ne suçu var. Bu işleri yapan iki takımdan 30’ar kişi. Bu bir savaş değil, bir oyun. Bunlar benim hayal edemeyeceğim tablo. Bunlara kim finansörlük yapıyor?  Ortada bir el bombası yoktu!” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme