MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olaylı derbide kazanan Alaçatı oldu:0-1
Spor
19 Ocak 2020 Pazar 17:34

Olaylı derbide kazanan Alaçatı oldu:0-1

Çeşme Şehir Stadı’nda oynanan Çeşme derbisini kazanan taraf Alaçatıspor oldu.

Her iki kulp başkanının maç öncesi dostluk mesajı verdiği derbide yine beklenen oldu. Hakemin başlama düdüğü ile birlikte sahaya atılan meşaleler ve konfetiler oyunun durmasına neden olurken, karşılaşmanın tek golü ilk yarının uzatma dakikalarında Hüseyin’den geldi.

Maç boyunca her iki takımın taraftarları olumsuz tezahürat ile maçın tansiyonunu yükseltirken, maç sonunda çıkan olaylara Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti.

Karşılaşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çeşme Belediyespor teknik direktörü Zafer Çağın, karşılaşmanın hemen başında oyunun durmasının futbolcularını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, “ İyi başladığımız oyunda maçın durması bizim için iyi olmadı. Yan toptan yediğimiz golü çıkaramadık. Maçta çok da pozisyon üretemedik. Maça iyi başladık ama sakatların geç gelmesi ve takıma adapte olmaları öyle kolay olmuyor. Biz puan sıralamasında biraz geriye düştük ama önümüzde çok maç var. Sonuçta yarışın içerisinde varız ve bunu telafi edebiliriz. İbrahim iki haftadır sakat olarak maçlara çıkıyor. İlk yarının sonlarında korner pozisyonunda yediğimiz gole kadar rakip takımın pozisyonu yoktu. Geniş bir kadroya sahip değiliz ve dar bir kadroda dönmeye çalışıyoruz. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Alaçatıspor teknik direktörü Malik Gençalp ise derbiyi kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “ Takımım bu maça iyi hazırlandı. Ben, her iki takımda da çalıştığım için onları da çok iyi tanıyorum. Takımımı bunun için iyi hazırladım. Çeşme Belediyespor bizden daha stresliydi ve bunu da lehimize çevirdik. Galibiyete sevinemiyorum çünkü çıkan olaylar beni üzdü. Biz her zaman dostuz. Bunu herkes böyle bilmeli” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme