MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası olacaklar!
Bölge
16 Ocak 2020 Perşembe 11:55

Uyuşturucu satıcılarının korkulu rüyası olacaklar!

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak olan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve İstihbarat Bürosu, İzmir İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın’ın katılımı ile hizmete girdi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve İstihbarat Büro ekipleri aynı zamanda Çeşme Yarımadası’ndan da sorumlu olacak.

Konu ile ilgili Gündem Çeşme’ye açıklama yapan Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, “ Emniyet Teşkilatımızdaki yeni yapılanmada Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirlikleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele bölümünden ayrıldı. Artık her ilimizde Narkotik Suçlarla Grup Amirliği adı altında görev yapacaklar. Çeşme’de de İzmir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmetlerine devam edecekler” dedi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak Çeşme, Aliağa ve Ödemiş’te de Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirlikleri’nin oluşturulduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, “ Çeşme’de kurulmuş olan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, aynı zamanda Çeşme Yarımadası’ndan da sorumlu olacak. Seferihisar, Urla, Karaburun bölgeleri sorumluluk alanı içinde yer alıyor. Yeni hizmete giren büromuzda Narkotik ve İstihbarat ortak görev yapacak. Amaç, uyuşturucu ile etkin mücadele ve ilçede yaşanabilecek herhangi bir olumsuz olaya karşı önleyici tedbir alma olacak. Ulusoy Denizcilik İşletmesi tarafından tahsis edilen büromuzda 24 saat esasına göre görev yapılacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme