MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sezen Aksu şarkıları, çocuklara umutla şifa olacak
Kültür-Sanat-Magazin
17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:21

Sezen Aksu şarkıları, çocuklara umutla şifa olacak

"İzmir'in Hanımları Söylüyor" topluluğu, "Sezen Aksu Şarkıları Çocuklarımıza Umutla Şifa Olsun" diyerek, Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına, Çeşme Amfi Tiyatro'da bir konser verecek.

TRT Kurumu'nun 2000 Yılı Türk Sanat Müziği Ses Yarışması Türkiye Birinciliğine layık görülen,Türk Müziği Yorumcusu ve Eğitmeni Ümit Bulut'un sanat yönetmenliğinde, müziğe aşık 35 yetenekli,İzmir’li kadının katılımıyla 2012 yılında temelleri atılan ve bugüne kadar, sosyal farkındalığın arttırılması amacıyla çeşitli dernek, vakıf ve benzeri kurum ve kuruluşlar yararına 20'nin üzerinde konser veren İzmir'in Hanımları Söylüyor topluluğu, bu kez çocuklara umut ve şifa olabilmek için Çeşme Amfi Tiyatro'da, İzmirli sanatçı Sezen Aksu'nun şarkılarını seslendirecek. 

27 Ağustos Salı günü, Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde, Çeşme Amfi Tiyatro'nun 5 bin kişilik özel atmosferinde, popüler Türk Müziği'ne yorumcu ve besteci kimliğiyle ölümsüz şarkılar kazandıran İzmirli sanatçı Sezen Aksu'nun şarkılarını, "Sezen Aksu Şarkıları Çocuklarımıza Umut ve Şifa Olsun" diyerek, "Mutlu Anılar Orkestrası" eşliğinde sahne alacak olan "İzmirli Hanımlar Söylüyor" topluluğunun konser biletleri, Biletix ve Çeşme'deki bilet satış yerlerinden 50 lira bedelle satışa çıkıyor. Konserin geliri, Türkiye’nin ilk ve tek Çocuk Hastanesi olan Dr. Behçet Uz Hastanesi'nde, lösemi dahil her türlü kanser hastası ve Kardiyoji,Nefroloji,Endokrin vb.branşlarda hasta çocuklar ve ailelerinin maddi manevi ihtiyaçlarına karşılık veren BUVAK’a (Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı) bağışlanacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme