MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sevigen’den Çeşme için şok açıklamalar!
Politika
11 Şubat 2024 Pazar 10:25

Sevigen’den Çeşme için şok açıklamalar!

CHP’nin geçmiş dönem İstanbul Milletvekilliğini yapan Mehmet Sevigen, katıldığı bir programda "Çeşme'de İmamoğlu'nun ne işi var?" sorusunu sorarak, Çeşme'yi mafya yönetecek imasında bulundu.

CHP’de 19., 20., 22. ve 23. Dönem milletvekilliği yapan Mehmet Sevigen, katıldığı bir programda Ekrem İmamoğlu ve Lal Denizli için açıklamalarda bulundu.

Çeşme ile ilgili konuşan Sevigen, “Ekrem İmamoğlu’nun Çeşme’de ne işi var? İstanbul Büüyükşehir Belediyesi’nin yanında 4 bin metrekarelik bir yer var. Adı Kent Konseyi. Orada senede bir kere toplantı yapmazlar. İmamoğlu, Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli’yi götürdü Çeşme’de Belediye Başkan adayı yaptı.

Çeşme’yi mafya yönetecek. Ayrıca Kent Konseyi başındaki hanımefendiyi de Kadıköy’den aday yaptı. Kadıköy’de Gürsel Tekin’in ömrü bu partide geçmiş, partiye 30 sene hizmet etmiş, belediye başkan yardımcılığı yapmış bir isim. ‘Değişim’ adı altında Ekrem İmamoğlu kendi ekibini kuruyor. Eğer İmamoğlu seçimi kaybederse atadıkları isimlerle kendi ekibini kurar ve “Bu CHP’den bir şey olmaz” dedikten sonra başka bir parti kurar” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme