MENÜ
İzmir 10°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meteoroloji'den yağmur uyarısı!
Bölge
4 Ekim 2019 Cuma 13:36

Meteoroloji'den yağmur uyarısı!

İzmir’de bu geceden itibaren kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların gece saatlerinde batı ve güneybatı ilçelerinde etkili olacağı ve bu bölgelere kısa sürede 20 kilogram yağış düşeceği bildirildi.

Yazdan kalma günlerin yaşandığı İzmir’de akşam saatlerinden itibaren sonbahar yüzünü tamamen gösterecek. Bugün kuvvetli fırtınanın etkili olacağı kentte havadaki toz karışımı yoğunluğu artacak. Gece ise yağışlar başlıyor.

Gece saatlerinden itibaren kuzey ilçeleri (Dikili, Bergama, Aliağa, Foça) ile Yarımada’da (Çeşme-Karaburun-Urla-Seferihisar) yağmur başlayacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise iç kesimlere doğru ilerleyecek. Gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı tahmin edilirken yağışların batı ve güneybatı ilçelerinde daha etkili olacağı belirtildi. Bu bölgelerde kısa sürede 20 kilogram yağış düşeceği açıklanırken sel ve taşkın riskine karşı uyarı geldi. Rüzgarın zaman zaman fırtına haline alacağı tahmin edilirken dolu riski de bulunuyor.

Yarın ise hava kapalı ve aralıklarla sağanak yağış olacak. Rüzgar ise sakinleşecek. Pazar günü ise hava kapalı olacak. Pazartesi günü ise yeni bir yağışlı hava kütlesi kentte etkili olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme