MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Liderler İzmir'e geliyor.
Ekonomi
7 Mart 2023 Salı 13:08

Liderler İzmir'e geliyor.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti liderlerinin 19 Mart Pazar günü İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi programına katılmak üzere İzmir'e gelecekleri öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15-21 Şubat tarihleri arasında yapılacağını duyurduğu ancak Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketenin ardından 15-21 Mart tarihine ertelediği İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, Altılı Masa liderlerinin de katılımıyla yapılacak.

Yedi gün sürecek İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi'nin fuar İzmir'de 19 Mart Pazar günkü yapılacak programına Millet İttifakı 13'üncü Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılacak.

Öte yandan programa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılması beklenirken, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in ise katılıp katılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme