MENÜ
İzmir 12°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaymakamlık koltuğu değişti!
Yerel
23 Nisan 2024 Salı 13:36

Kaymakamlık koltuğu değişti!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında  Kaymakam koltuğuna ilçemiz çocuklarını temsilen Ilıca Mustafa Bahçeli Ortaokulu öğrencimiz  Deniz Alan oturdu.

Yeni Kaymakam Alan, günün anlam ve önemine binaen konuşma yaparak ilçemizdeki sorunlar ile çözüm önerileri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Mehmet Maraşlı, Deniz Alan’a hediye takdim ederek, bugünün küçükleri yarının büyükleri tüm çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramını yürekten kutladı.

Maraşlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin ilk adımı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edilişinin 104. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ülkemizin umudu,  geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar:

Büyük Önder Mustafa  Kemal Atatürk'ün de dediği gibi sizler; "Geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olanlar sizlersiniz"...

Atamızın tüm çocuklara  armağanı dünyadaki tek çocuk bayramı  olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının her gününü  sevgi, barış ve huzur içinde bayram coşkusu ile yaşamalarını temenni ediyorum...”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme