MENÜ
İzmir 16°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de
Bölge
10 Ocak 2020 Cuma 09:51

İzmir'de "Jeotermal ve Yaşam" paneli yapılacak

İzmir Düşünce Topluluğu, 11 Ocak tarihinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Efeler Belediye Başkanı Fatih Altay’ın da katılacağı “JEOTERMAL VE YAŞAM” konulu bir panel düzenleyecek.

İzmir kentinin en verimli tarım alanlarının bulunduğu Jeotermal Enerji Santrali (JES) yapılması için İzmir Valiliğince 16.11.2019’da jeotermal arama ve işletme ihalesi yapılmıştı.

İzmir Valiliğince jeotermal arama için ihaleye çıkartılan ve İzmirliler tarafından büyük tepki çeken Jeotermal Enerji konusunu enine boyuna konuşmak için düzenlenen  “JEOTERMAL VE YAŞAM”  konulu panelde bilim adamları ve uzmanlar tartışacak.

Moderatörlüğü'nü Zeynep Altıok Akatlı'nın yapacağı panele; Yüksek Jeoloji Mühendisi Tahir Öngür, Elektrik Mühendisi Cevat Uçman, Avukat Seçil Ege Değerli, Ege Üniversitesi Halk Sağlığı eski Bölüm Başkanı ve Tabip Odası Ekoloji Komisyonu temsilcisi Prof. Dr. Ali Osman Karababa ve İzmir Ziraat Mühendisleri Odası eski Başkanı Ziraat Mühendisi Ferdan Çiftçi konuşmacı olarak katılacak. 

Panel; İzmir Mimarlık Merkezi, 1474 Sokak no:9 Alsancak adresinde gerçekleştirilecek. Panelde, "Jeotermal Yetti Gari" adlı belgesel gösterimi de yapılacak. 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme