MENÜ
İzmir 18°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Haluk Levent'ten ağaçlandırma çağrısı
Bölge
21 Ağustos 2019 Çarşamba 11:10

Haluk Levent'ten ağaçlandırma çağrısı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayan ve 500 hektarlık alana zarar veren yangının ardından şarkıcı Haluk Levent, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından mesaj yayımladı. Haluk Levent mesajında, 30 Ağustos'ta İzmir'de ücretsiz konser vermek istediğini yazdı.

Haluk Levent, Twitter mesajında, "İzmir'in her tarafı yanıyor! Tamir etmek zaman alacak. Ben bir konser vereyim İzmir'e, 30 Ağustos'ta. Ücretsiz. Bütün İzmir o konserde buluşalım. Konuşmalar, planlar yapalım. Orman Bakanlığı'ndan söz alalım. Sonra tüm İzmirlilerden söz alalım. Dikelim fidanları en uygun anda" dedi.

Levent, “Haluk abi kurtaramayız artık yaktılar her yeri” yorumlarına verdiği yanıtta da, "Arkadaşlar oturduğumuz yerden hiç bir şey çözülmüyor ! Eylem lazım. Pratik lazım. Birlik olalım . Güç olalım. Ranta fırsat vermeyelim! Bakanlıktan rapor alalım, tarih alalım . İzmir’in dağlarına fidanları dikelim." diye yazdı

Haluk Levent, sonraki paylaşımında ise "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sevgili Tunç Soyer tweetimi görmüş. '30 Ağustos’ta seni tüm İzmir bekliyor' dedi. Seferberlik başlatacağını söyledi. Hep birlikte planlar yapacağız. Hep birlikte başaracağız yanan her bölgeyi 2 kat yeşillendireceğiz" diye yazdı.

Haluk Levent, şarkıcı Halil Sezai'nin de kendisini aradığını ve konser için İzmir'e gelmek istediğini söylediğini belirtti. 

Haluk Levent son olarak, "Sevgili Oğuzhan Uğur 'ben de varım abi' dedi. 30 Ağustos’ta o da şarkılar seslendirecek İzmir'e.." paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme