MENÜ
İzmir 15°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dalgıç,
Yerel
5 Şubat 2024 Pazartesi 13:24

Dalgıç,"Her zaman Partimin yanındayım!"

Bugün CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli'ye desteğini açıklayan eski Başkan Dalgıç,"Her zaman partime destek verdim, vermeye de devam edeceğim" dedi.

Denizhan Güzel

CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli ile bir araya gelen eski Başkan Muhittin Dalgıç, partisine destek vermeye devam edeceğini açıkladı.

İlk açıklamasını Gündem Çeşme'ye yapan Muhittin Dalgıç, "Biz aile olarak 7 kuşak sol gelenekten gelen bir aileyiz. Duruşumuzda herhangi bir değişiklik yok! Bugüne kadar nasıl geldiyse partim olan CHP'ye ve onun adayıne destek vereceğim" dedi.

Lal Denizli ile ilçenin sorunlarını ve çözümlerini masaya yatırdklarını dilegetiren Muhittin Dalgıç, "Bazı kesimerde benim başka bir partiye geçeceğim veya bağımsız olarak seçime gireceğim dillendiriliyordu. Ben sol gelenekten gelen bir insanım. Benim yuvam, evim bu ülkenin kurucu partisi CHP'dir. Şahsım olarak bu saatten sonra koltuk uğruna ideoloji değiştirmem mümkün değil. Dün de böyleydi, bugün de böye, yarın da böyle olacak. Şimdi partimizin Çeşme adayı Lal Denizli'ye destek verme zamanı. Tüm gücümüzle adayımızın seçilmesi adına tüm partili, gerçek CHP'li arkadaşlarımızdan destek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme