MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşmeli satranççılardan önemli başarı
Spor
30 Temmuz 2019 Salı 09:46

Çeşmeli satranççılardan önemli başarı

Çeşme Belediyespor Satranç Takımı, Konya'da gerçekleştirilen 2. lig turnuvasına 30. sırada gittiler, yedinci takımla eş puanlı olarak 11. sırada döndüler.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, 21-28 Temmuz tarihleri arasında Konya'da düzenlenen, Türkiye Satranç İkinci Ligi maçlarına katılan Çeşme Belediyespor Satranç Takımı, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan alarak, lig sıralamasında 7. takımla eş puanlı olarak 11. sırada tamamladı. 

"Gururla Çeşme'yi temsil ettik ve aynı gururla evimize dönüyoruz" 

Turnuvanın ardından bir açıklama yapan Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi ve Çeşme Belediyespor Satranç Takımı Antrenörü Mehmet Sarısaç, "21-28 Temmuz tarihlerinde Konya'da yapılan Türkiye Satranç İkinci Ligi'ne Çeşme Belediye Spor olarak 30. Sırada başladık. Tamamen Çeşme ve İzmir'li sporcularımızdan oluşan kadromuzla büyük bir mücadele verdik.Dört takımın birinci lige yükseleceği şampiyonada bir hafta boyunca çetin mücadele verdik. Beş galibiyet ve bir beraberlik elde ederek turnuvayı 11 puanla bitirdik. yedinci takımla eş puanla 11. olduk. Birinci lige çıkma hakkı kazanan Beyazkale Satranç ile aramızda üç, ikinci olan takımla iki puan farkla birinci lige yükselmeye çok yaklaştık. Hiç bir unvanlı sporcumuz bulunmayan takımımızla Büyük bir başarıya imza attık. Bize inanan ve destek olanlara başta Çeşme Belediye Başkanımız Ekrem Oran'a ve kulüp başkanımız Şerif Gün’e katkı ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Gururla Çeşme'yi temsil ettik ve aynı gururla evimize dönüyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme