MENÜ
İzmir 19°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'nin turistik otelleri yeni yıla hazır
Turizm
10 Aralık 2019 Salı 11:48

Çeşme'nin turistik otelleri yeni yıla hazır

Çeşme'nin turistik otelleri, konuklarının 2020 yılını en iyi şekilde karşılamaları için özel menüler ve Yılbaşı Galası programları hazırladılar.

2020 yılına sayılı günler kalırken, Çeşme'deki turistik oteller de hazırladıkları özel programlarla, konuklarına unutulmaz bir yılbaşı yaşatmak için bütün hazırlıklarını tamamladılar.

Konuklar,  sadece gala yemeği için rezervasyon yaptırabilmelerinin yanı sıra, zengin açık büfe, geç kahvaltı ikramı ve gün ışığı alan kapalı havuzu, saunası ve Uzakdoğu masaj programları ile kendilerine özel gala dahil konaklama paketi hediye edip, 2020’ye dingin, arınmış ve dinlenmiş bir şekilde girebilecekler.

Eşsiz lezzetlerin yer aldığı müthiş bir gala yemeği ile misafirlerini ağırlayacak olan oteller, limitsiz yerli alkollü içecek imkanı da sunacaklar. 

Doyasıya eğlence ve birbirinden özel etkinliklerin yer alacağı yılbaşı gecesinde çocuklar da unutulmadı ve birbirinden eğitici ve öğretici aktiviteler planlandı. Konuklar, eğlencenin keyfini doyasıya yaşarken, çocuklar da en az aileleri kadar bu özel gecenin tadını çıkaracaklar.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme