MENÜ
İzmir 16°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’nin kabusu olmuştu!
Yerel
5 Ocak 2021 Salı 17:50

Çeşme’nin kabusu olmuştu!

Çeşme’de girdiği evlerden Rolex saat, elmas takı, inci kolye, yüzük, para gibi değerli eşyaları çalan hırsız, son işinde Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinde yakalandı.

Geçtiğimiz aylarda İzmir Valiliği ve Çeşme Kaymakamlığı kararı ile boşaltılan çadırlarda, göçer vatandaşın arasında yaşadığı tespit edilen K.E isimli şahıs, Ilıca’da son hırsızlık işinde Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yürütülmekte olan tahkikat  kapsamında  yapılan araştırmalarda;  Çiftlik Mahallesinde bulunan 4 ayrı adreste hırsızlık yapılan evlerin kamera görüntülerinden tespit edilerek firari olarak aranmakta olan ve geçmişe dönük bir çok hırsızlık  suçu kaydı bulunan K.E  isimli şahıs, 04.01.2021 günü saat:14.30 sıralarında Ilıca Mahallesinde bulunan bir adreste hırsızlık gerçekleştirirken, çevreden yapılan ihbar sonucu olay yerinden kaçarken, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalar neticesinde Suçüstü yakalandı.

Yapılan aramada, üzerinden ve saklamış olduğu yerde elde edilen suça konu 2.260 TL. para, 28 Lira 25 Kuruş Bozuk para, çok değerli olan Rolex marka altın ve gümüş renkli kol saati, 1 adet sarı renkli inci detayları bulunan yüzük, 1 adet gümüş renkte elmas detayları bulunan yüzük, 1 adet gümüş renkte elmas detayları bulunan kolye ucu, 1 adet 60 cm uzunluğundaki altın zincir, 1 adet bakır renkteki küpe sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.

Çeşme Kaymakamlığı tarafından Tahliye işleminin yapıldığı, genellikle Göçer vatandaşlarının konaklamış olduğu şahıslardan olan olayın şüphelisi K.E, Nöbetçi Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda gözaltına alınarak, yapılan araştırmalarda tespiti yapılan 5 İkametten Hırsızlık dosyasıyla Mevcutlu olarak Çeşme C. Başsavcılığına gönderildi.

İşlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen K.E tutuklanarak Menemen Cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme