MENÜ
İzmir 13°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'de tekne çalarken yakalanan 3 zanlıdan biri tutuklandı
Yerel
22 Eylül 2019 Pazar 19:09

Çeşme'de tekne çalarken yakalanan 3 zanlıdan biri tutuklandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, Ilıca yolu üzerindeki eski bir benzinlikte bulunan tekneyi çekiciye yüklerken, Çeşme Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yakalanan 3 kişiden birisi tutuklanırken, 2 zanlı da adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre; gelen bir ihbarı değerlendiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün, saat 23.45 sıralarında, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan eski bir benzinlikteki, 6.20 metre boyunda ve üzerinde 115 beygirlik motor takılı tekneyi çekiciye yüklemeye çalışan 3 kişiden teknenin ruhsatını istediler.

Çeşitli suçlardan birçok kaydı bulunan O.A. (26), E.L. (25) ve M.C.S. (29) adlı zanlılar, polis ekiplerine teknenin ruhsatını ibraz edemediler. Polis ekiplerince zanlılara suçüstü yakalama işlemi yapılırken, tekne sahibinin S.A. olduğu tespit edildi. 

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 3 zanlı, yapılan işlemlerinin ardından bugün Çeşme Adliyesi'ne çıkarıldılar. Nöbetçi Mahkeme tarafından yargılanan zanlılardan O.A. tutuklanırken, E.L. ve M.C.S. adli kontrol şartı ile serbest kaldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme