MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’de Dolandırıcılığın böylesi!
Yerel
3 Şubat 2021 Çarşamba 18:18

Çeşme’de Dolandırıcılığın böylesi!

Çeşme’nin Alaçatı mahallesinde bir marketten alışveriş yapan ve ödemeyi İsviçre Frangı ile yapacağını söylemesine karşın değeri daha düşük İsveç Kronu ile yapan R.E.A, savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Alaçatı’da dün saat 14:40 sıralarında Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi Amirliğince yapılan çalışma neticesinde; Alaçatı Mahallesinde faaliyet gösteren bir markete gelen R.E.A ve E.B, maddi değeri yüksek alkol ve tütün mamülleri satın almak istediklerini, market sahibine ileterek ürünleri satın aldılar.

Şahıslar, market sahibine 200 İsviçre Frangı olduğunu söyleyerek ödemeyi bu para ile yapmak istediklerini belirterek istedikleri malları aldılar.

Ancak market sahibi, paranın 200 İsviçre Frangı değil de daha düşük değerde olan 200 İsveç Kronu olduğunun fark etmesi üzerine işletme sahibi iki şahıstan şikayetçi oldu.

Alaçatı Polis Merkezi ekiplerinin gerçekleştirdikleri çalışmalar sonunda olayı gerçekleştiren R.E.A ve E.B isimli şahıslar almış oldukları ürünler ile birlikte yakalandılar.

R.E.A isimli şahsın 31 adet suç kaydının olduğu, E.B isimli şahsın 13 suç kaydının bulunduğu tespit edilirken, C. Savcısının talimatına istinaden şahıslar hakkında Dolandırıcılık suçundan işlem başlatıldı. R.E.A isimli şahıs Polis Merkezi Amirliğinde bir gün gözaltında kaldıktan sonra Çeşme C. Başsavcılığına sevk edilirken, yapılan işlem neticesinde Savcılıkça serbest bırakıldı..

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme