MENÜ
İzmir 14°
Gündem Çeşme
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme’de 15 Temmuz etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda
Yerel
14 Temmuz 2020 Salı 18:38

Çeşme’de 15 Temmuz etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek anma etkinlikleri ile gerçekleştirilecek. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek anma etkinliği saat 20.00’de başlayacak.

Tören, Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ve Bayrakların göndere çekilmesi ile başlayacak. İlçe Müftülük personeli tarafından Kur’an-I Kerim  Tilaveti!’nin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hitaben yapacağı konuşma canlı yayın olarak izlenecek.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli gerçekleştirecek. Konuşmanın ardından ise İlçe Nilli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt gösterisi, marşlar ve müzik dinletisi gerçekleitirilecek.

Saatler 24.00’ü gösterdiğinde ise Çeşme İlçe Müftülüğü tarafından  15 Temmuz şehitleri için du okunacak. 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gecede ilçede bulunan tüm camilerden sela okunacak.

Demokrasi nöbeti ise şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile İlçede bulunan STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gündem Çeşme